Når intet er for evigt

WellVita kampange

witavellReklame for WellVita:

 

De sidste knap 2 mdr, har jeg i min daglige morgen rutine taget Siff Hair Grow, jeg har faktisk altid tænkt at alle de produkter man nu engang kan få til at få sundere hår, længere hår, fyldigere hår osv. var opreklameret.

Men faktisk synes jeg det ret essentielt lige netop her, at slå en misforståelse til jorden, for nej, selvfølgelig vil du ikke få længere hår hurtigere ved at spise vitaminer! Eller jeg har hvertfald ikke fået det.

Lad mig starte med baggrunden for jeg sagde ja tak til at teste Siff Hair Grow.

I 2017 lagde jeg mit hår til ikke mindre end 12 hår farvninger og afblegninger, den kloge vil vide at jeg dermed virkelig ikke har været skide god til at passe mit hår og give det til og ro til at blive genopbygget, samtidig med jeg stod med en nyfødt ( jeg har ikke ammet ;)) var hårpleje ikke en del af mine prioriteringer.

For et par måneder siden tog jeg så beslutningen om lyst/gråt hår måtte være fortid, så jeg kunne give mit hår ro, tid og pleje til at blive sundt og stærkt igen.

Her kommer Siff Hair Grow ind i billedet, netop fordi at vitaminerne indeholder nemlig nogle ret essentielle næringsstoffer som fx.  biotin, der er bedrager til et normalt hår samt cystin, der er en af de grundlæggende byggesten for proteinet keratin. derudover så indeholder vitaminpillerne faktisk også mineraler, og det er virkelig en bonus her at de indeholder zink, hvertfald for mig, for efter graviditeten har mine negle haft virkelig nemt ved at flække/knække, efter jeg er startet på Siff Hair Grow er mine negle igen naturligt blevet stærke og lange, hvilket er en bonus.

 

Mit hår er jo naturligvis i en genopbyggende fase, men allerede efter en uge kunne jeg mærke at det var blevet tykkere, ikke lidt men sådan jeg rent faktisk tænkte “okay nu må det godt stoppe” mit hår i spidserne er jo stadig ødelagt af farvningerne, og jeg ved det vil tage tid at få langt sundt hår igen, men jeg synes bestemt at det har givet et effektivt boost at spise Siff Hair grow netop fordi at ideen for mig var at skabe en sund “grobund” for sundt hår, og lad os ikke glemme at vores hår altså i grove træk består af polymerer, ca 90% af hårets tørvægt er keratin 😉 Fik jeg sagt det altså er et af indholdsstofferne i vitaminerne, så siger resten jo sig selv.

 

img_5613

Alt i alt har mit hår fået mere fylde og ser og føles sundere…

 

/Maria

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når intet er for evigt