Selvfølgelig tænker jeg da på ham.

Mine veninder vidste det før jeg selv gjorde

Altså jo jo jeg tissede på en pind, eller faktisk tre!

 

img_6450

For mandag den 20/6 -16 stod jeg sammen med Apu, Fie og Michaela ude i Apu og Kenneths gamle hus, jeg havde forvane ( har jeg endnu;)) at trykke som det første på kaffemaskinen, når jeg trådte ind i køkkenet. Men ikke denne dag.

Vi skulle tøse hygge ordne hår mm. Jeg var cyklet 6 km derud vejret var skide godt og jeg havde lige på vejen bestilt tid til min næste kææææmpe tattovering, alt var fedt! 👌🏼

Som sagt trykkede jeg ikke på kaffemaskinen da jeg kom og jeg undskyldte det faktisk med at ‘slap lige af jeg er lige kommet ind af døren og har lige cyklet’ I dag kan jeg godt selv høre det var helt væk for drt havde aldrig været en hindring🙈😅 men jeg var altså ikke selv klar over at jeg var gravid mest af alt fordi jeg slet ikke var ‘over tid’ eller havde nogle symptomer overhovedet.

 

Men pigerne blev ved med at køre rundt i min manglede lyst til kaffe og Apu blev ved med at sige ‘du er gravid, jeg kan mærke det!’

Hun er vild nok hende grønlænderen 😂 For 8 mdr efter lå jeg på ouh og fødte Clara!

Jeg testede  dagen efter den 21/6 svagt positivt om morgenen 3 dage før tid, igen om aftenen bragende positivt og den 22/6 om morgenen troede jeg på det!

Dagen efter stod jeg til tinderbox med en vandflaske i hånden lykkeligere end nogen sinde før, og helt klar på hvad der ventede ❤️

img_6518

20/2-17 som Clara til verden. 3615 g. 53 cm kl 4.16 men det må høre sig en fødsels beretning til 😉

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selvfølgelig tænker jeg da på ham.