Claras 1 års

når tiden står stille!

Jeg skrev før påske, på min IG konto (her.) at der var noget jeg ikke var klar til at dele med jer, og at jeg kyssede lidt ekstra på Clara. -Det gør jeg stadig! Og jeg er stadig ikke der hvor jeg kan dele det i detaljer, for jeg tror stadig ikke helt jeg har fået det placeret i mit hoved.

 

For sagen er, at jeg torsdag d. 22 marts, kørte galt på vej hjem fra arbejde og over til vuggestuen efter Clara. Heldigvis havde jeg ikke hende med.

På et split sekund nåede der at suse en million tanker gennem mit hoved. Gode og dårlige!

Ulykken som sådan var ikke stor, men stor nok til jeg på 4. uge nu har låne bil (læs min mors! ) fordi min låne bil var uden isofix, og jeg så ellers skulle vente på at jeg kunne få en anden bil, jeg har en peugout 208 desire sky, og den er åbenbart så ny, at NÅR man skal have noget lavet skal reservedelene hjem fra frankrig.. men nu lysner det og jeg håber jeg kan få den hjem i den uge vi kommer ind i nu.

Jeg priser mig lykkelig for at Clara ikke var med, og at jeg ikke er kommet alvorligt til skade. jeg har ondt i samtlige muskler i min krop, og nok også mere ondt end jeg først ville indrømme, men fakta er jeg er okay, chokket har efterhånden lagt sig.

Jeg ville bare sig kys lidt ekstra på hinanden.

 

//: Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Claras 1 års