Vi springer hånd i hånd

Claras 1 års

Nå, altså tiden går og jeg har lovet nogle af jer, at lavet et indlæg om Claras 1 års fødselsdag, hendes gaver og hvorfor jeg valgte at holde fødselsdagen ude og ikke hjemme. .

Det var faktisk ret nemt at beslutte der ikke skulle holdes fødselsdag i lejligheden, ganske enkelt fordi den er 59 kvm og jeg ved simpelthen knap hvor jeg skal gøre af mig selv heroppe nogen gange!!

SÅ det blev til at vi på dagen var familie og naturligvis Claras gudmor og hendes datter Alberte. Det var en virkelig lang dag, på både godt og ondt og jeg var sindsygt glad for jeg havde Michaela ved min side, Jeg forstår slet ikke Clara er blevet 1 år, altså et helt får, hvor har hun bare vokset sig stor! Jeg knuselsker hendes sind, hendes viljestyrke og gåpåmod. Hver eneste dag sker der noget nyt med hende!

Jeg modtog så voldsomt mange lykønskninger fra søde følgere og fra Claras familie at jeg slet ikke kunne svare på alle. SÅ en kæmpe forsinket fælles TAK, til alle der tog sig tiden!

Clara blev begavet med legekøkken, bagerdisk, legemad (mest kage :D) Sandkasse og legetøj dertil på dagen, jeg glæder mig simpelthen så meget til den sandkasse bliver samlet og taget i brug ! sommeren 2018 bliver helt speciel.

Jeg vil godt lige runde det der legekøkken, for flere har kommenteret og skrevet til mig at det jo er fra 3 år, I KNOW, men det skal der stå på alt med små dele, desuden så er det helt perfekt til Clara at få et legekøkken allerede nu, og hun har leget med det hver dag siden hendes fødselsdag! Hun er så bevidst om hvor og hvad der hører til hvor, og hun leger aldrig uden opsyn på hendes værelse. desuden har jeg selv samlet det, så jeg er rimelig sikker på delene sidder hvor de skal 😉 desuden fandt jeg det på bud her.

img_4481

img_4137

img_4482

Claras fødselsdags fest holdte vi ude i løvens hule, mest for ungernes skyld, men helt seriøst det lige noget for mig at jeg kan komme, svinge visakortet og gå min vej, ikke rører en finger 😀 Alligevel var der noget i mig, der virkelig gerne ville have holdt hendes fødselsdag hjemme, men efter dagen synet af mine yndlings unger der virkelig havde en fest og julelys i øjnene, er jeg ikke i tvivl om det var så perfekt for os!

Jeg bookede nemt via deres hjemmeside, her

Det var simpelthen så nemt og perfekt, her jeg bookede, bestilte hvad jeg ønskede, og der var rigeligt, med kage, boller og drikke til os.

De største af ungerne ville gerne have både popcorn og slushice, der var ingen problemer med det. Det var simpelthen så fint vi fik aflukket område hvor os voksne holdte til (hvis vi altså ikke lige rutchede;))

Lykken var gjort! Jeg inviterede familien, Claras nærmeste, og jeg føler mig simpelthen så priviligeret over at vores familie tager turen fra nordsjælland og sjælland for at side lørdag formiddag i løvens hule, med et støj niveau ud over det sædvanlige for at se skyggen af Clara 10 min af gangen, og spise kage og boller!

Jeg håber Clara en dag vil sidde med hendes barnets bog og se hvor fed en 1. fødselsdag hun havde,  og se hvor elsket og priviligeret hun er. For der er ingen tvivl! Hun er hørt, set, og ubetinget elsket!

img_4227

Clara fik naturligvis egen kage, dog var bollen mere i hendes smag, behøver jeg sige jeg var skuffet 😀 img_4215

img_4254 img_4293 img_4308 img_4312 img_4335 img_4348 img_4362 img_4364 img_4383 img_4386

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi springer hånd i hånd