Mit livs bedste og nemmeste beslutning.

Vi springer hånd i hånd

img_7323

 

AV bare AV!

Årh man! Jeg havde faktisk ikke troet jeg ville få det sådan! Men forleden tikkede der en meddelelse ind i min e-boks om overflytning af vuggestueplads til Clara! Shit man! Seriøst!? Altså jeg var jo godt med på at vi skulle rykke adresse, hjem og da også institution! Not kidding! Jeg var helt med! Men nu ramte virkeligheden mig virkelig og AV i mit mor hjerte😓

Clara (og moren!) er voldsomt glade for den vuggestue hun går i nu! Clara trives virkelig! Jeg aflevere hende samme tid hver dag, henter samme tid hver dag, med få undtagelser, inden jeg når at få hendes jakke og skiftet sko til sutsko, er hun på vej ind fra garderoben til pædagogerne!

Og der er ingen tvivl om de er ligeså glade for Clara, som vi er for dem! Det mærkede jeg virkelig i dag, da både leder, pædagoger fra de største børns stue var henne og tage fat i mig og spurgte hvad det nu var for noget “jeg kunne da ikke tage hende fra dem”. Clara vader lige ind i folk hun møder med træsko på og smelter deres hjerte. (pædagogernes ord!) Og javist! I starten når de roste Clara bildte jeg mig selv ind “det skal de jo sige” “det siger de sikkert til alle forældre” men jeg har virkelig oplevet det anderledes, for der jo også de forældre hvor der bliver sagt “hej” “farvel” til og jeg mener efter hånden at kunne konkluderer at, de virkelig mener det de siger om Clara. OG jeg lapper det jo i mig! (hvem ville ikke gøre det!?)

Anyway, så ramte virkeligheden mig, og i dag var vi ude og besøge vores nye kommende vuggestue i Højby, for når alt kommer til alt, så skal logistikken, tid og hverdagen gå op i en højere enhed, og jeg kan simpelthen ikke få logistikken til at gå op, med at skulle køre til centrum med Clara hver morgen inden job når jeg møder kl 7 og vuggestuen åbner kl 6,30 samtidig med at vi også gerne vil hjem i ordenlig tid, og ikke sidde i kø gennem byen i mylretrafikken. SÅ nogle gange skal man tage nogle dumme og svære valg for hjertet! heldigvis har jeg prøvet det før og ved hvor godt det er faldet ud!

Der hvor Clara skal hen er integreret, så hun skal ikke flytte før hun skal i skole, hvilket jo er bonus, og ved at flytte hende, nu og ikke lade hende blive i den vuggestue hun er nu, til hun skal i børnehave i december 2019,  vil hun skabe relationer og venskaber fra vuggestuen, hun flytter med i børnehaven og videre i skolen, sagt på en anden måde, faste og trygge rammer for mit barn fremadrettet! Derudover  har børnehuset både samarbejde med den offentlige skole og friskolen derude hvilket er et kæmpe stort plus!

Jeg ved godt at der er længe til Clara skal i skole, men jeg er nødt til i vores situation, at tænke lidt længere end til i morgen.

Heldigvis mener Claras  kontakt pædagog, i hendes nuværende vuggestue, at Clara vil klare skiftet med det samme gå på mod som med alt andet, hun er en sej og stærk pige, så det skulle der ikke være problemer i.

Alligevel, er mine tanker fyldt med “hvad nu hvis” “hvad hvis hun tænker jeg er verdens dårligste mor!” “tænk hvis hun kommer til at hade det nye sted” osv. osv. AV bare AV mit mor hjerte! for helt ærligt! Så vadede Clara frem og tilbage på vores besøg i dag, og skulle se hvad pokker der skete rundt omkring. Clara skal nok klare det, det sgu værre med moren, hun halter sgu lidt efter på den her.

 

img_7329

onsdags tanker! Maria

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs bedste og nemmeste beslutning.