der skulle gå 3 dage...

Mit livs bedste og nemmeste beslutning.

img_4211-2

Det her er faktisk ret svært for mig at skrive. Ikke fordi det er hemmeligt, men fordi det er så personligt. Det bliver mit eneste skriv der omhandler de mest stillede spørgsmål jeg har fået om Clara.
De fleste af jer ved godt hvem jeg er, og jeg ved også qua min IG og inbox der, at mange af jer er nysgerrige på Clara, for hvem er hun?

JA altså hun er min datter, men vi kender også alle historien om blomsten og bien 😉

Jeg burde vel egentlig starte tilbage den gang i august 2014 hvor den vilde ungdom sendte mig impulsivt i byen og jeg mødte den der senere kunne underskrive papirene som “FAR til Clara!” OG trust me! jeg kunne skrive BØGER om vores tid sammen!

Men jeg starter her, i dag fordi det er her vi er, her vi lever og her vores fantastiske virkelighed ENDELIG er!

Clara er min datter, ikke andres, hendes anden DNA, kommer fra Jakob, ham mødte jeg i august 2014 og var sammen med ham frem til sept 2017. I dag ses vi ikke og han ser ikke Clara, et valg han til dels har taget, men i sidste ende et valg jeg skubbede ham til.

Jeg traf et valgt i september, om at vi ikke skulle ses mere, da han aldrig har ageret Far for Clara, derfor valgte jeg at stoppe vores “forhold”. Efterfølgende har han ikke ville fraskrive sig retten til Clara, forstået på den måde jeg har bedt ham underskrive et børnetestamente, ikke for min, ikke for hans, men for Claras skyld, fordi, at hvis der 7-9-13 skulle ske mig noget inden Claras 18. leveår, så ville hun komme til, at bo hos min ene søster, der kender Clara, hvilket han ikke gør. Det er jeg ekstremt uforstående overfor, når han nu selv har fravalgt hende,?

NÅ men, Jeg vil gerne prøve besvare nogle af de spørgsmål jeg har mødt på min vej på IG siden jeg blev (alene) mor, den tidlige morgen i feb, 2017.

Først og fremmest, så har jeg aldrig forbudt Jakob, at se hende, og han har også set hende, flere gange. Men aldrig været hendes far, derfor har det også været en nem beslutning at lukke døren for ham ift. mig, da Clara ikke har mistet nogen primær omsorgs person i sit liv. Jeg vil godt lige for en god ordensskyld lade jer, vide I ikke får billeder at se af ham, hans fulde navn eller andre person følsomme oplysninger, jeg er klar over nogle ved hvem han er. men husk på det her er min side af vores historie.

Jeg har den seneste tid modtaget spørgmål om jeg ikke drømmer om en familie sammen med ham? Og fra hjertet, kan jeg oprigtigt sige, Nej, Jeg håber og ønsker for Clara og ham at de får en relation til hinanden, men Vi bliver aldrig en familie, og det ønsker jeg på ingen måde heller ikke, jeg gider faktisk ikke gå i detaljer, men nej, bare nej! Og lad mig slå fast, jeg kan heller ikke være misundelig på den der “ender” med ham. Jeg ønsker ham ALT det bedste og godt på hans vej.

Nogle husker måske jeg smed et opslag om at han havde et barn fra tidligere, og jeg blev skam svinet, i min inbox, og på opslaget over jeg ikke ville lade Clara, have kontakt, Det slår jeg så også lige til jorden her og siger Jeg har ALDRIG nævnt eller ytret de ikke skulle kende hinanden, det har moren til det andet barn og det må man bare acceptere. dermed har jeg heller ikke flere kommentarer til den sag. Udover Clara ALTID får sandheden.

Derudover har  jeg faktisk  også valgt jeg ikke vil fortælle om hendes far, ikke for hans skyld, men fordi jeg værner om Clara, Claras forhold til hendes familie og far. Hvordan det står til i forhold til fremtiden vil jeg ikke kommentere på det er en sag mellem os. Det håber jeg folk respekterer for Claras skyld.

Jeg har og er Alene med hende, jeg har aldrig fortrudt, og når I er så søde at skrive jeg er pisse sej, en god mor, stærk, osv. lapper jeg det i mig og tager imod med kyshånd, men sandheden er jo, at jeg ikke kender til andet:)
Selvfølgelig er der hårde timer med, og jeg har også stået hvor jeg har kigget på Claras gudmor og sagt “jeg MAGTER bare ikke at være mor i dag” men ved I hvad! sådan fungerer det ikke 🙂 der er ingen “fortryd” knap, og jeg fortryder ikke ET sekund! heller ikke de hårde timer!
Clara er mit livs nemmeste og bedste beslutning!

Jeg har verdens BEDSTE familie, både af blod og selvvalgt, vores bagland står der ALTID som en solid klippe! men Clara og jeg klarer altså hverdagen selv, jeg beder sjældent om hjælp! Vi har en fast struktur, rutine og ro i hverdagen og jeg elsker ALT ved det! Jeg rammer altid hovedpuden med et smil og fyldt op at lykke!

 

//: Maria

3 kommentarer

 • Kirstine

  Jeg synes du er så sej Maria. Jeg har fulgt dig lige siden programmerne fra Sunny – og jeg har altid været vild med dig. Vi er ca jævnaldrende og dengang kunne jeg spejle mig i dig – jeg var også ‘a little too much’ og gik for meget i byen. Det er tydeligt du har forandret dig, ligesom jeg selv har og derfor synes jeg stadig du er spændende at følge. Jeg synes du er super sej – både nu som mor og dengang du var en vildbasse!! Vi ligner vel alle hinanden når det kommer tilstykket. Lidt rodet besked herfra, men tag det som en thumbs up!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er da vidst hans og hans andet barns tab 😥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Sej med sej op punktum

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

der skulle gå 3 dage...