At finde vej...

Vi skifter centrum ud med …

img_6715

Flere har spurgt, hvorfor jeg ikke deler bygge processen med jer og ikke mindst HVOR vi skal bo!

Og nu skal jeg fortælle jer det👌🏼😘

Vi flytter 8 km ca, fra vores lejlighed midt i Odense centrum i et af byens mest attraktive områder, nemlig skibhus kvarteret ( som jeg elsker at bo i!) men for at skabe de bedste rammer for min datter skifter vi snart by livet, 3. Sal og trapper ud med, landet, ingen trapper og massere af lokalsamfund og natur,  okay måske ikke lige så meget landet, som jeg selv er fra, hvilket er en bondebyen, men 8 km fra centrum er for mig også landet, en forstads by til Odense, nemlig Højby. – og vi glæder os!

Flere vil gerne jeg deler bygge processen men det altså ret svært

1. At vise noget der ikke er noget.

2. At vise noget man ikke rigtigt er en del af

Vi skal nemlig leje huset.

Jeg var så heldig at jeg i april sidste år fik en henvendelse om der blev bygget nyt derude, og fik nærmest frit valg mellem boligerne hvilket Vi skulle bo i. Så siden april har jeg kendt vores kommende adresse i Højby.

Boligen bliver 111 kvm, og for os, (mest mig) er det helt perfekt vi ikke skal agere nybyggere og tage stilling til en masse, samtidig med livet og hverdagen skal spille herhjemme, vi skal bare koncentrere os om, at flytte ind i huset når det står helt klar.

Meningen var egentlig at vi skulle flytte ind i marts, men pga den våde vinter vi har haft, er indflytningen blevet rykket, hvilket man jo med et byggeprojekt ofte kan forvente. Men vi er ved godt mod, og kan se lyset for enden. 😉

 

Jeg glæder mig helt ustyrligt til at vise jer, alle de fine sager der pt. står i kasser og venter på at blive pakket ud, så det er nyt og lækkert i huset! Og ikke mindst til at pakke Claras fine julegaver og snart også hendes fødselsdags gaver ud på hendes fine værelse, der står nemlig legekøkken, bagerdisk, legemad, og mange ændre fine lækre sager og venter på at blive samlet og taget i brug !

img_6709img_6711img_6716

 

2 kommentarer

  • Kathrine

    Højby er et dejligt sted; mine svigerforældre bor der. Tæt på handlemuligheder, instistutioner, og foreningsliv – ej at glemme grønne områder. Og så er det også nemlig heller ikke længere væk fra centrum, end at det er til at overskue. 👌🏼 – håber I bliver glade for det! Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Maria, hvem lejer I igennem? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At finde vej...