Når man springer...og ikke ved hvor man lander.

Når man springer…og ikke ved hvor man lander.

Jeg har gjort det! .. oprettet min blog, en ting jeg faktisk i lang tid har påstået ALDRIG ville komme til, at ske.

Men nu skete det, af flere årsager, men mest fordi mine søde følgere på IG gav mig et skub til springet, tak for det. Men også fordi, at nogle har set mig før, på tv3 i diverse reality programmer, ( og lad mig slå fast, JA, jeg har været fuld på tv, JA, jeg har sagt dumme ting, JA, jeg var pisse irriterende og sidst men ikke mindst vigtigst så JA, jeg har ændret mig, jeg er 4 år ældre end sidst jeg deltog i “et ton cash” som jeg forresten nailede ret hårdt 😉 ) så for, at slå fast EN gang for alle! Jeg er ikke som I tror, langt fra.

Siden min fortid på tv, har jeg læst de første 3 år som sygeplejerske og blevet Mor. det ubetinget bedste der er sket i mit liv.

Jeg er pt. væk fra studiet og arbejder i primærsektoren indtil jeg (måske) starter min uddannelse igen (men det er en  anden historie, I måske får en anden gang.)

Denne blog vil måske med tiden ramme nogle, såre nogle, gøre nogle kede, sure eller gale, give grin, glæde og mod til andre men den er oprettet for MIN skyld, for at lade jer, komme lidt ind under huden på mig, hvem jeg er, hvem jeg var, og hvad jeg skal blive. Den er naturligvis IKKE min hensigt at ramme, såre eller gøre andet negativt her, men jeg har blot lovet mig selv, at jeg vil være ærlig, dele det med jer, som JEG har lyst til, og føler for, ærligt og ægte.

Det her er min historie…. hvad er din?

//: Maria

IG: https://www.instagram.com/_mariadepineda/

14 kommentarer

 • Sille

  Hvor er det sejt. Jeg er også en af dem der har fulgt dig på sidelinien og nu nyder hvor vidunderlig en stærk, smuk og unik kvinde og mor du er blevet. Alt lykke din vej. Glæder mig til at læse med.
  Knus
  – selv mor til 2 med villa, mand, dyr, fast job, rutinen….men er glad og tilfreds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velkommen til en helt fantastisk verden, hvor man – hvis man vil – kan få så meget positivt ud af. Jeg glæder mig til at følge endnu mere med i din og lille lækre Claras liv ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Pøj pøj 👏🏻😘 Og tillykke med springet 😊 Nu har jeg vidst ikke set et eneste program med dig, og faktisk ikke rigtig interesseret mig for de reality programmer – men bliver alligvel lidt nysgerrig hvad det lige var for et program du “nailede” 🙈🙈 Det må jeg vidst lige huske at spærgenom når jeg skal give kaffe 🙈😂😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  YAAAAYS

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Spænende søde mis. Glæder mig til at følge med☺️ Det jo længe siden! Håber du har det godt❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Wow – længe venter på dette 🙂 har følge dig alle år (ja også fra sunny Beach), og jeg må sige at du er en fantastisk kvinde. Det er en fornøjelse at følge dig, og ikke mindst se hvor smuk datter du har. Du virker til at være verdens bedste mor, og jeg er selv en kvinde på 32 år, mor til to børn – og du er min inspiration <3 stop aldrig med at være dig! Kæmpe kram her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   ih, det er så dejligt at blive bekræftet 🙂 1000 tak for din søde besked ! stopper aldrig med at være mig, for hvem sku så være det 😉 ??

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elea

  Kære søde Maria, jeg har længe fuldt dig på Instagram og har altid været interesseret i dig som person og din historie. Du virker som sådan et utroligt hjertevarmt menneske, der ligger inde med så meget guld til andre. Jeg er sikker på, at du ville kunne gøre en forskel for så mange. Allerede nu har du gjort stort indtryk på mig med dit store mod og hjerte. Tak fordi du deler så åbent ud af din kærlighed, det er virkelig smukt, og det er, hvad der får mig til at tro på kærlighed blandt mennesker.
  Tak for dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   ÅRH det var en dejlig besked, at læse, 1000 tak det håber jeg da også jeg er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogland er altså også så hyggeligt – velkommen til (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvad arbejde du som i primærsektoren?
  Kunne også være rigtig spændende at høre den historie ang. din uddannelse 🙂 Tillykke med bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man springer...og ikke ved hvor man lander.